Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η Άμεση απογειώση των Ελληνικών Mαχητικών σάστισε τους Τούρκους στο Αιγαίο!

imageee-1650X272
Άμεση ήταν η σημερινή απογείωση των Ελληνικών Μαχητικών σήμερα στο Αιγαίο ,ξαφνιάζοντας τους Τούρκους  ελεγκτές που περίμεναν να γίνουν παραβιάσεις και μετά να απογειωθούν τα Ελληνικά μαχητικά !



Αν και οι Τούρκοι ξεκίνησαν μουδιασμένα την εισβολή στον Ελληνικό εναέριο Χώρο υπήρξε ήδη στον αέρα ετοιμοπόλεμο και οπλισμένο ζεύγος Ελληνικών Μαχητικών, που πέταξε πλάι στο οπλισμένο Τούρκικο ζευγάρι των F-16 δείχνοντας καθαρά τις προθέσεις τους !


Αποτέλεσμα ο Σχηματισμός των Τούρκικων μαχητικών να σπάσει  στα σύο σε 4 και 2 μαχητικά και παίρνοντας το δρόμο για τις ανατολικές ακτές του Αιγαίου !


Στον Αντίποδα το CN-235 προσπάθησε μπαινοβγαίνοντας στο FIR Αθηνών να δημιουργήσει κατάσταση αλλά η μόλις το radar έδειξε επαφή με Ελληνικά μαχητικά την έκανε και αυτό με ελαφρά τσακίσματα στον Αέρα !


***Οι Τούρκοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους απο συνεχές Lock των Ελληνικών μαχητικών που Μαχητές του Αιγαίου εφαρμόζουν τακτικότατα τελευταία στο Αιγαίο και έχουμε καθημερινές ανακοινώσεις στην Σελίδα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων περί «Lock» των Τούρκικων μαχητικών !


turkif16gre

Το θέμα το αναδημοσιεύουν και Μεγάλες Τούρκικες Εφημερίδες και Ιστοσελίδες προφανώς για να δημιουργήσουν κλίμα ,ενώ έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις προεκλογικές ομιλίες των Τούρκων Πολιτικών για τον Πάνο Καμμένο που τον θεωρούν υπεύθυνο για την αγριάδα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας !


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :   1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :    8
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    -
ΠΕΡΙΟΧΗ               : ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια: