Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ŞÜKÜR İSLAM, (ΔΟΞΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ)

σάρωση00019--600X700
7311ceb2111Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Μόλις πατήσαμε σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στην περίπτωση αυτή την ελληνική νήσο ΚΩ, τότε προσευχηθήκαμε μουσουλμανικά στον Αλλάχ, δηλαδή τελέσαμε το γνωστό namaz».



Το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους μουσουλμάνους παρανόμους μετανάστες που προωθεί η τουρκική πλευρά στην Ελλάδα, φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο από δημοσίευμα της ισλαμικής εφημερίδας, Yeni Şafak.


Η τουρκική εφημερίδα… χαιρετίζοντας την μεταβίβαση χιλιάδων μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως μόλις εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος κάνουν την κλασική μουσουλμανική προσευχή, το namaz, προβάλλοντας επιδεικτικά την μουσουλμανική τους ταυτότητα.

Οι μουσουλμάνοι αυτοί προέρχονται από το γνωστό τουρκικό λιμάνι της Μούγλας απέναντι από την ΚΩ, που έχει γίνει οργανωμένο κέντρο συγκέντρωσης μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών που προωθούνται με τα γνωστά φουσκωτά μέσα στο ελληνικό έδαφος.

Μόλις πατήσουν το πόδι του στο ελληνικό έδαφος έχουν την τουρκική «οδηγία» να τελέσουν μουσουλμανική προσευχή ευχαριστώντας τον Αλλάχ γιατί έφτασαν στην Ελλάδα, τονίζοντας την ισλαμική τους ταυτότητα.


Κατά τα άλλα εμείς θα συνεχίσουμε να ξεγελάμε τον εαυτό μας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα λάβει κάποια μετρά για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και όταν θα δούμε και τους μιναρέδες να υψώνονται σε όλη τη επικράτεια, τότε θα μάθουμε και εμείς στην ορθόδοξη Ελλάδα να λέμε …şükür Allah!

Ω μη γένοιτο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: