Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Κασιδιάρης σε Βαρουφάκη: Πίνετε κοκτέηλ στις πισίνες σας και ζητάτε λιτότητα από τον λαό

n-9127
Καμία σοβαρή και ουσιαστική απάντηση δεν είχε να δώσει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης στον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ανέπτυξε ***επίκαιρη ερώτηση για τον δανεισμό από το ΔΝΤ, το «κούρεμα» δημοσίου χρέους και πιθανή συμμετοχή της Ελλάδος στην τράπεζα των χωρών BRICS.


Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης εξέθεσε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία στα χνάρια του Σαμαρά, έχει απεμπολήσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για το κούρεμα του δημοσίου χρέους και την κατάργηση των εθνοκτόνων Μνημονίων.


Παράλληλα, ο Σύριζα συνεχίζει να είναι προσδεδεμένος στο άρμα της τοκογλύφου Μέρκελ και του ΔΝΤ, ενώ δεν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση προς  την τράπεζα των χωρών BRICS.

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής του τόνισε πως η αντίσταση στο Μνημόνιο και τους τοκογλύφους δανειστές δεν γίνεται τρώγοντας φάπες από τον Γιούνκερ και πίνοντας κοκτέηλ στις πισίνες.


Ο υπουργός Οικονομικών μην έχοντας τίποτα να απαντήσει, απευθυνόμενος προσωπικά στον Συναγωνιστή Κασιδιάρη δήλωσε πως η "ελληνική πολιτεία" τον έβαλε στην φυλακή για "εγκληματικές πράξεις", εισπράττοντας την χλεύη των βουλευτών μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: