Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

650X525
7311ceb2111Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια πραγματικά καταπληκτική ομολογία «χαστούκι» σε διάφορες προοδευτικές ιδεοληψίες για το τεράστιο θέμα των παράνομων μεταναστών, κάνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, (29/5), επικαλουμένη μάλιστα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της βρετανικής, Daily Telegraph.



Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα αυτό, οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες, κυρίως Σύριοι, οργανώνονται σε… γκρουπ στην Τουρκία για να προωθηθούν οργανωμένα στα ελληνικά νησιά του ελληνικού Αιγαίου φυσικά με το αζημίωτο.


Η γιγάντια αυτή επιχείρηση θωρείται σαν μια από τις πιο επικερδείς επιχειρήσεις των Τούρκων που τους αποφέρει εκατομμύρια δολάρια.

Για τον λόγο αυτό οι τουρκικές αρχές όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν τους παράνομους μετανάστες να περάσουν στο ελληνικό και συνεπώς σε ευρωπαϊκό έδαφος, αλλά στις πιο πολλές περιπτώσεις διευκολύνουν πάντα με το αζημίωτο την διάβαση αυτή.

Όλοι αυτοί οι παράνομοι πληρώνουν αδρά τις τουρκικές αρχές και την τουρκική μαφία για να μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο σε κάποιο φουσκωτό που θα τους περάσει στην απέναντι ελληνική επικράτεια.


Εμείς, μετά και από αυτό το δημοσίευμα δεν έχουμε τίποτε άλλο να προσθέσουμε. Άλλο η ανθρωπιστική ευαισθησία και άλλο η τουρκική μαφία λαθρομεταναστών.

 Όλοι οι νόμοι που υπέγραψε η Τουρκία περί επαναπροώθησης πάνε περίπατο.
Να δούμε πότε θα καταγγελθεί επίσημα σε όλα τα ευρωπαϊκά όργανα αυτή η τουρκική στάση!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: