Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΕΣ….

sahin-cikis-ve-kinamaa4f0d030847fbe163932
Γενναία δήλωση και καταγγελία από τον Θεοδωράκη για την προβοκάτσια στον Εχίνο



Ο πρόεδρος του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ Σταύρος Θεοδωράκης χτες το βράδυ στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ στο κανάλι STAR, κατήγγειλε το περιστατικό με την περιφορά του Επιταφίου την παραμονή της Ανάστασης στο 100% μουσουλμανικό χωριό του Εχίνου, από στρατιωτικό άγημα του 4ου Σ.Σ. με την συμμετοχή μελών συλλόγου αποστράτων και χριστιανών που είχαν μεταφερθεί από την Ξάνθη και υπέδειξε ως υπεύθυνο για αυτό τον υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο.

Ο Θεοδωράκης ανέφερε : Στους δρόμους του χωριού Εχίνος όπου δεν υπάρχει ούτε μια χριστιανική οικογένεια, έγινε περιφορά Επιταφίου. Αυτό το περιστατικό έγινε για να εκφοβίσουν τους μουσουλμάνους που ζούνε στο χωριό και είναι μια πολύ επικίνδυνη κίνηση.
Ο Καμμένος είναι ένα επικίνδυνο άτομο…¨.

Από τότε που συνέβη το περιστατικό αυτό στην παραμονή της Πασχαλιάς, ο Σταύρος Θεοδωράκης και το ΠΟΤΑΜΙ είναι το πρώτο άτομο και κόμμα που κατήγγειλαν το θέμα αυτό.
Ας είναι καλότυχο και προσδοκούμε και την συνέχεια του.

Η συγκεκριμένη ομιλία του Θεοδωράκη στην τηλεοπτική εκπομπή, έγινε στο διάστημα από το 33ο λεπτό ως το 41,30 και μπορείτε να την δείτε στο βίντεο που παραθέτουμε κάτω.


Εφ. Τρακιανίν Σεσί 5/4/2015
Σχόλια :
Ο Θεοδωράκης όπως ακούγεται και στο βίντεο ΔΕΝ αναφέρει την λέξη ¨απειλή¨.
Λέει βέβαια ένα κάρο ανοησίες αναπαράγοντας την κεμαλική προπαγάνδα της Θράκης. 
Το γράψαμε κι άλλη φορά και το γράφουμε ξανά.

Η περιφορά του επιταφίου ΔΕΝ έγινε σε όλους τους δρόμους του χωριού αλλά σε μια μικρή απόσταση από την εκκλησία.
Πρόκληση σε αυτή την κίνηση βλέπουν μόνο οι άσχετοι, οι υστερόβουλοι κι αυτοί οι οποίοι ΘΕΛΟΥΝ  να υπάρξει κάποιο περιστατικό.

Δηλαδή την ώρα που η Τουρκία επιτρέπει στον πατριάρχη να λειτουργεί (έστω μια φορά τον χρόνο) κάποιες εγκαταλελειμμένες  εκκλησίες εκεί , εμείς θα απαγορέψουμε τον Επιτάφιο  σε χωριό της Ελλάδας ;    

Το σπίρτο και τα πυρομαχικά κ.Θεοδωράκη, χρόνια τώρα δεν το μεταφέρουν στην Θράκη οι ούτως ή άλλως ελάχιστοι χριστιανοί εθνικιστές, αλλά οι χιλιάδες (ρωτήστε και το ΥΠΕΞ) πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη.
Αλλά βέβαια αυτά είναι αλαμπουρνέζικα για εσάς.
Πίειτε  καλύτερα ένα καφέ στο  Da Capo…

kam11111

Δεν υπάρχουν σχόλια: